‘partnerschapstructuur’

Gerelateerde afbeelding

Deloitte Consulting heeft een ‘partnerschapstructuur’. Wat wordt hiermee bedoeld en wat zijn hiervan de voordelen? ‘Partners zijn onze beste consultants:
zij zijn mede-eigenaar geworden van de firma. Zij krijgen geen salaris, maar delen in de winst van de firma. Verder hebben zij een stem in de benoeming van de algemeen directeur en strategische in beslissingen. Een partnerschapstructuur biedt een aantal voordelen. Allereerst kan het eigen vermogen van de firma worden vergroot door het benoemen van extra partners. Wij hebben een groot aantal partners binnen de firma. Ongeveer één op de vijftien flexplek huren rotterdam consultants is een partner. Het is gebleken dat mensen die financieel in een onderneming hebben geïnvesteerd zich ook meer verbonden voelen met die onderneming. Verder worden beslissingen niet alleen op basis van korte-termijnresultaten genomen. Partners hebben er immers belang bij dat het ook op de lange termijn goed gaat met de firma.
Verder zie je binnen de dienstverlening vaak dat zeer ervaren professionals een eigen bedrijf beginnen. Denk bijvoorbeeld aan chirurgen, artsen, advocaten of journalisten. Als wij hun alleen een dienstbetrekking aanbieden, lopen wij het risico dat we niet de beste consultants in huis halen of houden. Onze partners zijn dus ‘kleine ondernemers’ die verbonden zijn aan de firma, waardoor flexplek huren amsterdam ze kunnen samenwerken met andere ervaren collega’s in interessante en internationale projecten. Het voordeel van een partnerschapstructuur voor onze cliënten is, dat ze in adviesprojecten altijd met eigenaars van de firma samenwerken en verzekerd zijn van betrokkenheid, hoge kwaliteit en continuïteit.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *