Veel keuzemogelijkheden

Na het KOOP moet men de producten zo klantvriendelijk mogelijk construeren. Dat betekent dat er veel keuzemogelijkheden ingebouwd kunnen worden. Een voorraadrisico is hier niet aan verbanden. Het volume dat door een specifieke machine moet gaan, moet voor het KOOP zo groot kantoor huren per uur rotterdam mogelijk zijn. Deze machine kan men op die manier efficient inzetten. Nahet KOOP zal de nadruk liggen op het zo vlug mogelijk produceren. De mensen en machines moeten daarbij passen. Flexibiliteit is dus noodzakelijk. Het KOOP verdeelt de onderneming in twee zeer verschillende onderdelen, die een eigen aansturing vragen. Het is dus van belang dat een ondernemer zieh dit voldoende realiseert en daartoe ook kantoor huren per uur zwolle adequate acties onderneemt. Aan de keuze van het KOOP zijn ook financiele consequenties verbanden. In figuur 3.8 hebben we dat weergegeven.
Hoe meer het KOOP stroomopwaarts gelegd wordt, des te meer zal de ondernemer capaciteit beschikbaar moeten hebben in de vorm van machines en gebouwen (vaste activa). Daarnaast is er ook een levertijdrisico, omdat er geen reservevoorraden zijn. Die levertijd moet de klant dus wel toestaan. Maar vaak heeft hij haast en gunt hij de order eerder aan de leverancier die sneller kan leveren. Verschuift de ondernemer het KOOP stroomafwaarts, dan neemt deze kantoor huren per uur amsterdam voldoende voorraad in huis om aan de vele wensen van directe levering te kunnen voldoen. Men moet een snelle levering dan ook wel kunnen waarmaken.
Hiermee besluiten we de algemene beschrijving van het logistieke concept. Het logistieke concept zal in de komende hoofdstukken ingevuld worden voor ieder van de vier deeltrajecten van de logistiek.
3.2.2 Grondvorm van distributielogistiek We beschrijven het pijpleidingensysteem waardoor de fysieke goederenstroom zieh moet verplaatsen alvorens op de juiste tijd ende juiste plaats te kunnen aankomen bij de afnemers. Het bepalen van de inrichting en lay-out van het distributiesysteem ofvan de distributie-infrastructuur, alsmede de keuze van het fysieke-distributiekanaal ofhet distributienetwerk, zijn andere aanduidingen voor het onderwerp in deze subparagraaf. Ook hier zullen we het begrip grondvorm hanteren. In het kader van dit hoofdstuk zullen we ons kantoor huren per uur arnhem beperken tot de grondvorm in het traject distributielogistiek. De belangrijkste elementen van de grondvorm (de primaire processen, de locatie van de voorraadpunten ende goederenbewegingen) worden in kaart gebracht. Let op dat we ons hier beperken tot het proces van gereed product tot en met de afnemer.

10 gedachten over “Veel keuzemogelijkheden

  1. 792943 263548You produced some decent points there. I looked on the internet for the concern and found most individuals will go along with along with your web site. 749237

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.