Disclaimer Wereld Expat

Disclaimer Wereld Expat

Welkom bij de disclaimer van Wereld Expat. Deze pagina legt de voorwaarden uit waaronder je gebruikmaakt van onze website. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer. Lees deze informatie zorgvuldig door voordat je verder gaat.

1. Accuraatheid van informatie

1.1 Algemene doeleinden

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We streven naar nauwkeurigheid en volledigheid, maar we garanderen niet dat de verstrekte informatie actueel, accuraat of volledig is.

1.2 Veranderingen en updates

Wereld Expat behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website op elk moment zonder kennisgeving te wijzigen. We zijn niet verplicht om informatie bij te werken of te corrigeren.

2. Gebruik op eigen risico

2.1 Verantwoordelijkheid van de gebruiker

Het gebruik van de informatie op Wereld Expat is volledig op eigen risico. Je bent verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt op basis van de verstrekte informatie.

2.2 Onjuistheden en fouten

Wereld Expat is niet aansprakelijk voor onjuistheden, fouten of omissies in de verstrekte informatie. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade of verliezen die voortvloeien uit het gebruik van de website.

3. Externe links

3.1 Verwijzingen naar derden

Onze website kan links bevatten naar externe websites die geen eigendom zijn van of worden beheerd door Wereld Expat. Wij hebben geen controle over de inhoud en het beleid van deze websites en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de informatie die zij verstrekken.

3.2 Beoordeling van externe bronnen

Het betekent niet dat wij de inhoud van externe links onderschrijven. We raden aan de privacyverklaringen en voorwaarden van elke externe website te lezen voordat je deze bezoekt.

4. Intellectuele eigendom

4.1 Copyright

Alle inhoud op Wereld Expat, inclusief tekst, afbeeldingen en logo’s, is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om zonder toestemming materiaal van deze site te kopiëren, reproduceren of verspreiden.

4.2 Merknamen

Alle merknamen, handelsmerken en servicemerken op de website zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren en worden hier alleen gebruikt voor informatieve doeleinden.

5. Wijzigingen in de disclaimer

5.1 Aanpassingen

Wereld Expat behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Door de website te blijven gebruiken, ga je akkoord met de huidige versie van de disclaimer.

Contact

Als je vragen hebt over onze disclaimer of de website, neem dan contact met ons op.

Bedankt voor het begrip en het naleven van deze disclaimer tijdens je bezoek aan Wereld Expat.